Bruidsmode Amsterdam

 

Bruidsmode Amsterdam sluit naadloos aan op nieuwste trends

 

Amsterdam staat al sinds jaar en dag bekend als een trendy stad. Dat geldt ook zeker op het vlak van mode in het algemeen en bruidsmode in het bijzonder. Ga je de komende tijd in de Stopera trouwen, dan kun je er dus zeker van zijn dat je in dat geval bruidsmode kunt dragen die helemaal ‘hip & happening’ is. In dit artikel vertellen we je wat de meest actuele trends op het vlak van bruidsmode in Amsterdam zijn, zodat je daar optimaal rekening mee kunt houden op het moment dat je een fraaie bruidsjurk uit gaat zoeken.

 

Steeds vaker lange mouwen

 

Een van de meest in het oog springende nieuwe trends op het gebied van bruidsmode in Amsterdam is dat de bruidsjurken steeds vaker van lange mouwen zijn voorzien. Tot op zeker hoogte lijkt het er op dat de zogenoemde ‘blote’ jurken hun langste tijd hebben gehad. Het bruidsmodebeeld wordt wat kuiser. Iets dat op zich begrijpelijk is als je de hedendaagse maatschappelijke ontwikkelingen vergelijkt met enkele jaren geleden. Het feit dat lange mouwen een nieuwe trend aan het worden zijn in de bruidsmode van Amsterdam betekent overigens niet dat trouwjurken er daardoor saaier uit gaan zien. Tal van jurken zijn namelijk voorzien van mouwen van bijvoorbeeld doorschijnend kant of hebben het design van een tattoosleeve.

 

Nieuwe kleurentrends

 

In voorgaande jaren gaven aanstaande bruiden die hun bruidsmode in Amsterdam kochten vooral de voorkeur aan jurken die zo wit mogelijk moesten zijn. Inmiddels begint die specifieke trend langzaam maar zeker te verschuiven naar meer zogenoemde blush-kleuren. In de nieuwste collecties bruidsmode in Amsterdam tref je tegenwoordig dan ook menig trouwjurk aan in de kleuren zachtroze, light gold, champagne en nude. Dit soort jurken worden in veel gevallen afgezet met ivoorkleurig kant, dat vanwege het kleurcontrast dan nog beter tot z’n recht komt.

 

Trouwen in een Bohemian stijl

 

Lang niet iedere bruid droomt ervan om a la Sissi in een royale prinsessenjurk te trouwen. Ben je op zoek naar eenvoudiger uitziende bruidsmode in Amsterdam, dan kom je al snel bij de zogenoemde ‘Bohemian chic’ collecties uit. De jurken in deze stijl worden vervaardigd van soepel vallende stoffen, zoals zachte tule, chiffon en crêpe, waardoor ze losjes, maar toch elegant langs je lichaam vallen. Bijkomend voordeel van dit soort trouwjurken is dat je je er aangenaam vrij in kunt bewegen. Uiteraard is deze Bohemian stijl ook prima te combineren met allerlei verschillende decoraties, zoals veren, bloemen en grof kant.

Bruidsmode Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *