Mannen kapper Amsterdam West

 

Naar de kapper gaan is niet enkel een activiteit voor vrouwen. Laten we eerlijk zijn, anno 2020 willen we er allemaal goed en verzorgd uitzien right? Wist je dat er ook kappers waren die enkel op mannen gericht zijn? Deze kappers en haarstylisten zullen je huidige coupe omtoveren tot een trendy en stylish coupe waar menig man jaloers op zal zijn.

Wil jij ook graag naar een mannenkapper Amsterdam West, dan mag je de volgende zaken niet overslaan:

 

  1. De Gentleman Barbershop

De Gentleman barbershop is een oldschool barbershop zoals je ze van TV kent. Bij deze barbershop staat de man centraal en wordt deze tot in de puntjes verzorgd. Wanneer je er binnenkomt merk je al meteen dat je een andere dimensie in bent gestapt. Het interieur is er retro en iedereen is er fris gekapt. Het gaat niet alleen om ‘het knippen van je haar’, het gaat om de algemene verzorging van de man. Van het trimmen van je baard tot het gladscheren, alles is er mogelijk.

De prijzen zijn ook heel budgetvriendelijk. Alle behandelingen zijn tussen de €20,- en €60,-

 

  1. Kapsalon Kees Bregman

Kees Bregman is al meer dan 25 jaar een groot begrip in Amsterdam West. Het is een kapsalon die al jarenlang op de eerste plaats staat als het neerkomt op knippen in Amsterdam West. Ze kenmerken zich vooral door hun no-nonsense mentaliteit en een nuchtere aanpak. Het is een kapsalon waar je met andere mannen tijdens het knippen kunt spreken over alles wat je bezighoudt en wat er zich in de actualiteit afspeelt. Of het nu gaat om het weer of om sport, in deze salon komt het allemaal aan bod. Een afspraak maken mag, maar hoeft niet. Je kunt er gewoon binnen lopen zonder afspraak.

 

  1. Barber Amsterdam

Barberis een barbierzaak zoals je ze niet kent. Wanneer je de barbershop inloopt wil je er waarschijnlijk nooit meer weg. Het lijkt alsof je op een filmset uit Hollywood bent beland. Alleen al voor het interieur van deze zaak is het je bezoek meer dan waard. Er worden verschillende behandelingen aangeboden. Elke behandeling is vernoemd naar een rockster of filmheld. Bij Barber geniet je van een echte ‘verzorg ervaring’. Ook verkopen ze er bijzondere producten die je niet snel ergens anders in Nederland kunt vinden. Van speciale baardolie tot fijne producten voor je haar.

Bezoek een mannenkapper in Amsterdam west

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *