Reclameborden Eindhoven

 

Met een reclamebord trek jij de aandacht van je doelgroep. Je kunt reclameborden laten maken door verschillende specialisten in Eindhoven. Dit kan in ieder gewenst materiaal en in de afmetingen naar jouw wens. Doorgaans kun je de reclameborden al in een kleine oplage laten maken, maar 1000 stuks behoort ook tot de mogelijkheden. Kies er bijvoorbeeld voor om te adverteren met een groot reclamebord langs de snelweg of kleine reclameborden Eindhoven op een sportaccommodatie, in de wc’s van een uitgaansgelegenheid, bij een bedrijventerrein en meer.

 

Waarom reclameborden goed werken

 

De afgelopen jaren hebben bedrijven de nadruk vooral liggen op online advertising. Hier liggen uiteraard kansen, maar vergeet in je marketingmix niet om ook te kiezen voor buitenreclame. De marktwaarde van buitenreclame stijgt nog steeds. Buitenreclame heeft namelijk een zeer groot bereik en maakt een blijvende indruk. Door creatieve visuals op de juiste plek en het juiste moment te plaatsen levert dat zeer goede resultaten op. Mensen praten onderling over jouw campagne en kunnen jouw reclamebord op social media plaatsen, waardoor deze door nog veel meer potentiƫle klanten gezien wordt.

 

Reclamebord in crossmediale campagne

 

Een reclamebord past goed thuis in een crossmediale campagne. Dit klinkt wellicht ingewikkeld maar dat is het niet. Crossmediaal betekent dat je een reclameboodschap via diverse media naar buiten brengt. Denk hierbij aan een campagne die in de krant of online komt. Als iemand deze uiting heeft gezien en vervolgens buiten weer jouw reclamebord tegen het lijf loopt wordt het geheugen extra geprikkeld waardoor de boodschap beter blijft hangen. Ook kun je het reclamebord koppelen aan een speciale landingspagina op je website. Niet alleen lok je zo met je offline campagne mensen naar je website, maar je maakt het ook goed meetbaar hoeveel personen reageren op de call to action op het reclamebord.

 

Reclamebord openbare ruimte in Eindhoven

 

Gemeente Eindhoven biedt diverse mogelijkheden voor bedrijven, instellingen en initiatieven om reclame te maken in de openbare ruimte. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de gemeente. Er zijn vele soorten reclameborden waarmee je kunt adverteren, van grote billboards tot originele makelaarsborden of sponsor borden voor bij de voetbal. Zorg ervoor dat je jouw reclamebord bevestigd op een plek waar veel mensen voorbijkomen of waar mensen aandachtig de boodschap kunnen bekijken, bijvoorbeeld omdat ze net uit de sauna komen en helemaal relaxt zijn. Wees dus niet alleen creatief met het design en de boodschap, maar ook met de plaatsing.

Reclameborden Eindhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *