Allround Klusbedrijf

In en rondom het huis zijn er altijd heel veel klusjes te doen. Sommige klusjes kun je zelf makkelijk doen en sommige problemen kun je makkelijk zelf oplossen. Andere klusjes en problemen vergen wat meer expertise. Je kunt dan gebruik maken van een allround klusbedrijf.

Wat is een allround klusbedrijf

Een allround klusbedrijf is een bedrijf dat jou kan voorzien van hulp in en rondom het huis. Elk klusje dat gedaan moet worden kan worden uitgevoerd door een werknemer van een allround klusbedrijf. Het woord allround staat voor ‘alles’. Alles wat je je kunt bedenken kan worden gedaan.

Een goed voorbeeld van een Allround Klusbedrijf is het bedrijf van Johan Koelewijn. Johan heeft jarenlange ervaring in het klussen en is in 2006 zijn eigen bedrijf gestart. Hij heeft een groot oog voor detail en is in heel Nederland inzetbaar voor al jouw klussen. Van grote klussen tot kleine klussen, geen project is hem te gek.

 

Voorbeelden van klussen die hij kan uitvoeren, (dit is slechts een zeer kleine greep van al zijn aangeboden diensten): laminaat leggen, sanitair plaatsen, vloeren leggen, wandafwerking, zolderrenovatie, schilderwerk, dak werken, deuren, isolaties, keukens en het plaatsen van badkamers.

Johan is een eenmansbedrijf en voert alle opdrachten zelf uit. Wil je eerst graag kijken of het een goede match is, neem dan vrijblijvend contact op.

 

Een ander allround klusbedrijf is het bedrijf van Frans Thomassen. Frans is zijn bedrijf Klus Correct in 2004 gestart. Hij is begonnen als een eenmanszaak en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 4 andere werknemers in dienst. Bij Klus Correct kunnen ze ook al jouw klusjes uitvoeren. Toch hebben ze ook een eigen expertise vlak. Ze werken graag aan badkamers en verbouwingen. Ook kun je bij Klus Correct een douchewagen huren. Een douchewagen is een douche op wieltjes die je tijdelijk kunt inzetten wanneer jouw badkamer verbouwd wordt. Zo kun je in ieder geval elke dag nog heerlijk douchen.

 

Waar moet je op letten wanneer je gebruik maakt van een allround klusbedrijf

Wanneer je gebruik maakt van een allround klusbedrijf moet je er ten eerste zeker van zijn dat het een erkend bedrijf is met de juiste certificaten. Deze certificaten worden normaal online op de website geplaatst. Indien dit niet het geval is kan je deze bij het bedrijf opvragen. Ook moet je voordat je een contract tekent goed bespreken wat je verwacht, op welke termijn je dit verwacht en wat de kostprijs zal zijn. Laat dit vast leggen zodat je aan het einde van de rit niet voor onverwachte kosten komt te staan.

 

Dus, laat die gereedschapskist maar links liggen en huur een professional in. Zo weet je zeker dat al jouw klussen naar behoren uitgevoerd zullen worden!

Allround Klusbedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *