Fotohokje huren

Steeds meer mensen besluiten bijvoorbeeld in het kader van het huwelijksfeest om een fotohokje te huren. Een fotohokje huren heeft daardoor nadrukkelijk de plek van de fotograaf overgenomen. De fotograaf wordt in principe alleen nog ingehuurd voor de officiële momenten van een bruiloft, voor de ringen, de kus en de tranen dus.

 

Iedereen kent wel het fotohokje zoals dat vroeger op het station te vinden was

Iedereen kent wel het fotohokje zoals die vroeger vooral op het station te vinden was. Je liet er nog snel even pasfoto’s maken. In essentie zijn de fotohokjes die je nu kunt huren hetzelfde. Het is echter de bedoeling dat je in een gehuurde variant met meerdere mensen gaat om er vervolgens foto’s in te maken. Daarbij kun je gebruik maken van allerlei hulpstukken die voor een hilarische en grappige foto moeten zorgen. Dan moet je denken aan een plaksnor bijvoorbeeld, of een pet of muts. Resultaat is dat er op de foto’s die je krijgt als je een fotohokje gaat huren alleen maar lachende gezichten te zien zijn.

Alleen maar hilarische foto’s van lachende mensen

Het mes snijdt aan twee kansen als je besluit een fotohokje te huren. Je hebt zo namelijk meteen een cadeautje voor de gasten en hoeft ze dus geen zeepjes of andere nutteloze presentjes mee naar huis te geven. Laat ze met familie, vrienden, de bruid en de bruidegom in het fotohokje kruipen en je hebt met de foto’s een herinnering voor het leven. Vaak staat onderaan de afgedrukte foto de datum en de gelegenheid vermeldt. Een fotohokje huren is bovendien niet duurder dan wanneer de fotograaf de gehele avond zijn werk moet doen. Bovendien maakt hij nooit zoveel foto’s met lachende mensen als dat het fotohokje wel kan.

 

Alleen de fotograaf is minder blij als je besluit een fotohokje te huren

Een fotohokje huren betekent ook beweging en reuring. Mensen komen even in de benen, lachen om elkaars foto’s en raken met elkaar aan de praat. Ook dat is een reden een fotohokje te huren. De enige die niet blij is als je besluit een fotohokje te huren is de fotograaf. Hij is echter nog steeds de aangewezen persoon voor het vastleggen van de eerste kus en het omschuiven van de ringen. Ook zal hij de trouwreportage en de bekende familiefoto’s nog voor zijn rekening nemen. Voor wat betreft het feest moet de fotograaf het vaker en vaker afleggen tegen het fotohokje.

 Fotohokje huren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *